lauantai 22. tammikuuta 2011

jääkiekko

pistäiskö vähän jääkiekko aiheista musiikkia no pistetään ja täällä waltsu11 heippa!(biisi on Leijonat-DEN GLIDER IN).jA TÄHÄN BLOGIIN TULEE JÄÄKIEKOSTA JA PANFUSTA(Omistettu Suomen LEIJONILLE ja suomen Kannattajille! ;)

11 kommenttia:

  1. Hei! Tosi hyvä blogi! Voisitte tokin kirjoittaa pidemmästi, ja laittaa PIENEMPIÄ ruutukaappauksia panfusta, koska liian suuret kuvat eivät näytä kovin hyvältä. Kiva myös että on lätkävideoita, itekkin tykkään jääkiekosta C:: Toivottavasti saatte lukijoita ;)

    VastaaPoista
  2. En tajuu miks eerik laittaa panfu blogiin michael jacsonista.

    VastaaPoista
  3. Waltsu11, okei. Mutta osaatko laittaa itse? Jollet, niin opetan x)

    1. Kun olet panfussa, ja haluat esim kuvan puumajastasi mene siis puumajaasi. Paina Prt Scr .
    2. Mene Paintiin, paina muokkaa, sitten liitä. Sitten rajaat kuvan ja tallennat ja laitat blogiisi.

    Kuvan laittaminen blogiin, siihen löydät ohjeet blogistani, Apua blogin tekemiseen ;)

    Ps. Saatttaa olla ettei Ella ja Max oo lisänny linkkiä sen takia, kun täällä on jääkiekosta. En tarkoita, etteikö voisi olla, mutta voisitte tehdä blogiinne esim. oman sivun jääkiekko videoille ja kuvillenne ;) Ja sitten tähän etusivulle kaikkia Panfujuttuja. Niin kaikki panfustelijat näkevät kaikki panfuaiheiset juttunne, ja halukkaat jotka haluavat, menevät sinne jääkiekko -sivulle ja katsovat sieltä videonne ;) Bloginne on oikein kiva, voisin tehdä teille Panfuaiheisen Yläkuvan, kuten minullakin on, jos sopii? :)

    VastaaPoista
  4. Hei! Tein teille yläkuvan, vaikkette antaneet lupaa ;) Mutta tässä se on. Menkää tuohon osoitteeseen ja tallentakaa kuva tietokoneelle. Sitten menette bloggeriinne, "Ulkoasu" > "Ylätunniste" ja lataatte tallentamanne kuvan, ja tallennatte ;) Näin saatte yläkuvan.

    Ja tässä se osote: http://i53.tinypic.com/24ni6qc.jpg

    VastaaPoista
  5. osaan mä ruutukaappauksen tehä opin sun blogista sillo kerra

    VastaaPoista
  6. MÄKIN HALUUN OPPIA TEKEEN YLÄ KUVAN KERTOISIKO MULLEKKI

    VastaaPoista
  7. Waltsu11, okei. Ohjeet PhotoFiltre Studiolla löytyy blogistani, mutta voit tehdä esim paintilla, kopioida vaikka Woobykuvia yms ja liittää siihen. Sitten menet PiZapp.com ja siellä valitset sen kuvan ja lisäät esim. puhekuplat jne. Voin laittaa ohjeet blogiini PiZapp -yläkuvan tekemiseen X) Harmi että tuo yläkuva näkyy noin pienenä, sen piti kyllä näkyä isompana, mutta noh, jos kokeilisitte tehdä PiZappilla kun saan ne ohjeet (laitan tänne kommentilla sitte kun ne ohjeet on) niin tehdä itse :'D Ps. Pizapp ja Photofiltre Studio on ilmaisia, mutta Photofiltre studio pitää ladata .

    VastaaPoista